Kemper Fourage

Bodembedekking

Home / Bodembedekking

Bodembedekking Kemper Fourage

Ontdek de ideale bodembedekking bij Kemper Fourage, waar kwaliteit en comfort samenkomen. Onze bodembedekking, gemaakt van hoogwaardig hooi en stro, biedt een natuurlijke en isolerende laag voor uw stal of dierenverblijf. Of u nu kiest voor kleine baaltjes, midi balen of grote balen, wij leveren diverse formaten die passen bij uw behoeften. Gevestigd in Raalte en bedienend in regio’s zoals Zwolle, Deventer, Heino en andere dorpen in Overijssel, bieden wij duurzame bodembedekking met oog voor milieuvriendelijke productiemethoden. Vertrouw op Kemper Fourage voor een gezonde en comfortabele omgeving voor uw dieren. Neem contact met ons op en ontdek de voordelen van onze hoogwaardige bodembedekking.

Vlas

Vlas is een populaire bodembedekker vanwege zijn absorberende eigenschappen en natuurlijke uitstraling. Het biedt een comfortabel en stofvrij oppervlak voor uw dieren om op te rusten, terwijl het ook helpt om geuren te verminderen.

Hout krullen

Houtkrullen zijn een duurzame keuze voor bodembedekking, gemaakt van natuurlijk versnipperd hout. Ze bieden een veerkrachtige en isolerende laag die warmte vasthoudt en vocht absorbeert, waardoor een comfortabele en droge omgeving voor uw dieren ontstaat.

Zaagsel

Zaagsel is een klassieke bodembedekker die bekend staat om zijn absorberende eigenschappen en betaalbaarheid. Het biedt een zachte en comfortabele ondergrond voor uw dieren, terwijl het helpt om vocht en geuren effectief te absorberen.

Stro

Stro is een traditionele en veelzijdige bodembedekker die zowel comfort als isolatie biedt. Het creëert een warme en droge omgeving voor uw dieren, terwijl het ook helpt om de stallen schoon en fris te houden.

Bij vragen neem gerust contact op

Bij Kemper Fourage bieden we vlas, houtkrullen, zaagsel en stro als bodembedekkingsopties.
Voor andere soorten bodembedekking kunnen klanten ons bellen of een bericht sturen via WhatsApp voor meer informatie en beschikbaarheid.

Scroll naar boven